Saltar al contenido

EURO ECONOMICS, S.L.

Wij zijn het grootste Nederlands/Belgische adviesbureau in Spanje en begeleiden buitenlandse bedrijven in Spanje op boekhoudkundig, fiscaal en juridisch gebied. Dit doen we met een team van ruim 40 medewerkers vanuit kantoren in Madrid, Barcelona, Marbella en Girona. Ons streven is dat onze klanten met een gerust hart zaken kunnen doen in Spanje. Wij zorgen er voor dat aan alle verplichtingen wordt voldaan.Wij nodigen je graag uit om onze website www.euroeconomics.com te bezoeken en ons vrijblijvend je vragen voor te leggen.

We are the largest Dutch / Belgian consultancy firm in Spain and advise and assist foreign companies in Spain, on accounting, tax and legal matters. At our offices at Madrid, Barcelona, Marbella and Girona, we count on a team of over 40 employees. Our goal is that our customers feel confident doing business in Spain. We ensure that all obligations are complied with. We invite you to take a look at our website www.euroeconomics.com and to send us your queries.

 

EURO ECONOMICS, S.L.

www.euroeconomics.com 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

DutchEnglishFrenchSpanish